Cuba
Wereldbol Informatie Cuba
Wereldbol Kaart Cuba
Wereldbol Reisverslag Cuba
Wereldbol Fotoalbum Cuba
Wereldbol Linken

Zo zie je maar weer dat je voordien nooit precies weet hoe iets gaat lopen. We zouden al een paar jaar naar Cuba omdat we het wilden zien voordat Castro zou overlijden. Maar ieder jaar zagen we weer reizen die ons meer aanspraken en werd Cuba op de lange baan geschoven. Omdat Fidel ook niet het eeuwige leven heeft moest het er dit jaar toch maar van komen. We waren bang dat als we nog later zouden gaan het huidige Cuba in een snel tempo zou kunnen veranderen in het Spanje van Amerika. We hebben daarom in 2007 de knoop doorgehakt en (weer) een groepsreis uit gezocht met Baobab-reizen. Deze reis sprak ons aan omdat hij niet alleen de standaard plaatsen aan deed maar ook af week van de "normale" route die de meeste touroperators in hun programma hebben.
Het is weer een schitterende reis geweest die aan al onze verwachtingen heeft voldaan. Behalve dat we prachtige dingen hebben gezien en ons soms in een andere tijd waanden hebben we Cuba (en zijn bewoners) vooral ervaren als een heel "easy going" (iets waar wij misschien een voorbeeld aan kunnen nemen).
Wil je precies weten wat we hebben gedaan kijk dan bij het reisverslag. Wil je alleen de foto's zien dan is het fotoalbum de goede plek. Verder is er een kaartje met daarop alle plaatsen waar we zijn geweest en een pagina met algemene informatie over Cuba.

Wil je op de hoogte worden gebracht wanneer ik een nieuw reisverslag publiceer klik dan hier.