IndonesiŽ
Wereldbol Informatie IndonesiŽ
Wereldbol Kaart IndonesiŽ
Wereldbol Reisverslag IndonesiŽ 1999
Wereldbol Fotoalbum IndonesiŽ 1999
Wereldbol Reisverslag IndonesiŽ 2014
Wereldbol Fotoalbum IndonesiŽ 2014
Wereldbol Links

We hebben twee keer een reis door IndonesiŽ gemaakt. Gelijk bij de eerste keer had IndonesiŽ ons hart gestolen. De mensen, de geuren, de kleuren, de natuur en de cultuur hebben zo'n indruk op ons gemaakt dat je zoiets alleen maar kunt begrijpen als je er zelf bent geweest. We zijn in 1999 vijf weken en 2014 nog een keer drie weken naar IndonesiŽ geweest. De reis in 1999 was onze eerste grote reis buiten Europa. Daarom hebben we toen gekozen voor een groepsreis met Djoser. Het was gelijk een flinke reis waarbij we de eilanden Sumatra, Java, Bali en Lombok hebben bezocht. In 2014 zijn we er voor de tweede keer geweest en deze keer zijn we samen geweest. We hebben een rondje Sulawesi, Bali, een deel van de Sunda eilanden (Flores, Rinca en Komodo) en om tot rust te komen nog een paar dagen Nusa Lembongan aan gedaan. We hebben deze reis geheel zelf samengesteld en geboekt bij 333Travel.

Bij de link informatie vindt je wat korte algemene informatie over IndonesiŽ. Via de linken reisverslag kun je onze belevenissen op de reizen volgen. Onder de link kaart IndonesiŽ vindt je een kaartje met daarop een de eilanden en een aantal plaatsen die we hebben aangedaan op de ze twee reizen. Via het kaartje kun je eventueel ook rechtstreeks naar een bepaalde plaats gaan die we hebben bezocht.
Bij de fotoalbums vind je pagina's met een selectie van de foto's die wij op deze reizen hebben gemaakt. Onder links wat interessante links met betrekking tot de voorbereiding en het maken van een (verre) reis.

Wil je op de hoogte worden gebracht wanneer ik een nieuw reisverslag publiceer klik dan hier.