JordaniŽ
Wereldbol Informatie JordaniŽ
Wereldbol Kaart JordaniŽ
Wereldbol Reisverslag JordaniŽ
Wereldbol Fotoalbum JordaniŽ
Wereldbol Links

We wilden er het voorjaar van 2008 even tussen maar wel naar de zon. We hebben een (groeps)reis geboekt naar JordaniŽ dit keer bij Shoestring-reizen. Deze 10-daagse reis paste precies in onze vrije dagen en sprak ons verder aan omdat het tempo relatief laag was en er toch en paar hoogtepunten in de reis zaten. Hťt hoogtepunt is natuurlijk het bezoek aan de oude hoofdstad van de NabateeŽrs: Petra. Hier wilden we zo wie zo een keer naar toe en daar hebben we geen spijt van gekregen. Petra was uitstekend te combineren met een paar daagjes strand en wat cultuur opsnuiven in Amman en Jerash.

Het was een heerlijk ontspannen reis met een leuke groep en heeft geheel aan onze verwachtingen voldaan. Behalve dat we prachtige dingen hebben gezien kwamen we helemaal uitgerust en met een "leeg" hoofd weer thuis.

Wil je precies weten wat we hebben gedaan kijk dan bij het reisverslag. Wil je alleen de foto's zien dan is het fotoalbum de goede plek. Verder is er een kaartje met daarop alle plaatsen waar we zijn geweest en een pagina met algemene informatie over JordaniŽ.

Wil je op de hoogte worden gebracht wanneer ik een nieuw reisverslag publiceer klik dan hier.