Reislinks

Algemeen.

Reisorganisaties

Reisverhalen

Deze pagina is onderverdeeld in diverse categoriŽn. Je kunt kiezen uit algemene links of links naar pagina's met reisverhalen van andere (wereld)reizigers. Er is ook een link naar reisorganisaties die (groeps)reizen organiseren naar bestemmingen buiten het massatoerisme. Heb je nog nuttige links, of links die verbroken zijn, neem dan even contact met me op. Ook andere suggesties zijn altijd welkom.

Algemeen

Groepsrondreis.com Voor elke groepsrondreis bent u hier aan het juiste adres!
Reisomdewereld.nl De Nederlandse reis-encyclopedie.
buza.nl Ministerie van buitenlandse zaken met informatie betreffende reisadvies, ambassades e.d.
Vakantie-en-reizen   Site van de Nederlandse overheid met allerlei informatie over reizen in het buitenland. Een goede voorbereiding van uw reis kan veel problemen voorkomen.
Reisbijbel.nl Helpt je op het juiste pad. Met a.o.reisverhalen, foto's, informatie over slaapplaatsen en een pagina met nuttige links.
Careplus.nl Allerlei gegevens betreffende medicatie.
Lcr.nl Landelijk CoŲrdinatiecentrum Reizigersadvisering. Alles over gezondheid en reizen.
Gezondopreis Alles over gezondheid en inentingen op reis.
Visum.nl Zoals de naam als zegt kun je hier je visum laten regelen.
Wikitravel.org/elektrisch   Nog een handige website met alles over stekkers en voltages van alle landen van de wereld.
Seatguru   De ultieme bron voor vliegtuigstoelen en in-flight faciliteiten en luchtvaartmaatschappij. Zoek je plekje.
Lonelyplanet.com Alle denkbare informatie betreffende bijna alle bestemmingen op deze wereld (Engels). De kaartjes op diverse pagina's komen van hun site vandaan.
Parkago.com   Parkago.com is de nr.1 vergelijker van parkeerbedrijven op de luchthaven. Naast het vergelijken beoordelen wij ook parkeerbedrijven.
Goedkoop Parkeren Schiphol.eu   Is de website als je op zoek bent naar een goedkope aanbieder voor een parkeerplek in Ė en rond Schiphol.
Parkeren Eindhoven Airport   Bent u op zoek naar parkeer mogelijkheden Eindhoven Airport? Vergelijk dan hier alle aanbieders.
Vergelijk Parkeren Schiphol   Bent u op zoek naar parkeer mogelijkheden nabij Schiphol? Vergelijk dan hier alle aanbieders.
Vakantie.startpagina.nl Startpagina met links naar informatie over een enorm aantal landen.
Reizensites.be Leuke (belgische) site met veel informatie, oa fotoreportages, reisverslagen enz, enz.
Reisverhalen.be Een site met reisverhalen naar bestemmingen overal ter wereld.
Travelmarker.nl Alle info en links die je voor de voorbereiding van je reis nodig hebt!
Banknotes.com Leuke pagina waar je de bankbiljet van een heleboel landen kunt opzoeken.
Mastercard.com Hier kun je opzoeken of het mogelijk is om op je bestemming geld te pinnen en waar. (Handig).
allelanden.com.vlaggen Pagina met de vlaggen van alle landen van de wereld.
Unesco.org Pagina van de Unesco met de wereld-erfgoed-lijst (World Heritage List).
allelanden.com Deze site verzameld zo veel mogelijk informatie over alle landen van de wereld, u vindt er onder andere een lijst met alle landen van de wereld.

  Reisorganisaties

Djoser Prima organisatie. Hier hebben we verschillende reizen mee geboekt waaronder: IndonesiŽ, Mexico en Guatemala en India en Nepal en naar Kenia en Tanzania.
Baobab Aantal reizen geboekt met Baobab waaronder reizen naar Egypte, Sri Lanka, China en Cuba. Laatste reizen regelmatig problemen gehad. O.a. op het laatste moment (veel) wijziging in het programma, niet nakomen van afspraken en niet de beste reisleiders. Wij zullen niet snel meer met Baobab op stap gaan.
Shoestring Bij Shoestring kan je terecht voor avontuurlijke groepsrondreizen. Je kunt ook bij ze terecht voor individuele reizen. We hebben de (groeps)reis naar JordaniŽ met Shoestring gedaan.
333Travel Organiseren verre reizen op maat. Dit kunnen zowel individuele oftewel privť (rond)reizen helemaal naar wens van de klant of als bouwstenen. Ze organiseren voor je individuele rondreizen, strandvakanties, stedentrips, Fly and drives en campervakanties naar verre bestemmingen. Onze reizen naar IndonesiŽ in 2014 en Zuid-Afrika 2016 met 333Travel zijn ons prima bevallen.
Koning Aap Bieden verre rondreizen aan naar alle uithoeken van onze planeet. Ze hebben o.a. groeps-, motor-, festival-, pioniers- en taalreizen in hun programma.
Sabi Safari   Sabi Safari biedt verre reizen op maat aan naar Afrika. Een vakantie naar Afrika is voor iedere klant anders. Je kunt je reis helemaal zelf samenstellen of gebruik maken van de aangeboden bouwstenen Afrika aan. Als je net wat anders wilt op je vakantie in Afrika dan zijn alle reizen volledig naar wens aan te passen.

Wil je op de hoogte worden gebracht wanneer ik een nieuw reisverslag publiceer klik dan hier.