Reisverhalen

Op deze pagina vind je een aantal links naar pagina's met reisverhalen. Het zijn een aantal portals zijn maar ook links naar homepages van mensen die hun persoonlijke reisverhalen op het WWW hebben gezet. Heb je zelf een site of weet je een leuke link neem dan even contact met me op.

Pagina's met persoonlijke reisverhalen:

JTravel:

Na maanden werken aan de website is Jaquelien eindelijk zo ver dat ze de site online heeft geplaatst. Het is een site met reisverslagen, foto's en meer. De site zal de komende tijd verder uitgebreid worden, er liggen nog een paar onderwerpen bij haar op de plank.

We are Travellers:

We Are Travellers is een online reisgids gevuld met eindeloos veel reistips voor backpackers en flashpackers. Dagelijks proberen ze te inspireren met een fijne dosis reisinspiratie, waardoor je bucketlist zeker niet lang leeg blijft. Van een backpack avontuur door een land in Azie tot een stedentrip in Europa. Van een wereldreis langs allerlei continenten of een strandvakantie op een paradijselijke bestemming. Voor allerlei soorten reizen en bestemmingen vind je hier praktische tips, travelgrams en andere fijne reis items.

Reizenin.net:

Sinds oktober 2015 zitten Lars & Dasja on the road. Door de rondreis die de twee in Nieuw-Zeeland gemaakt hebben, zijn ze ervan overtuigd geraakt dat een land verkennen met eigen vervoer ultiem is. De droom om zo lang mogelijk weg te blijven en zoveel mogelijk landen te bezoeken is begonnen. Reizenin.net biedt reisinformatie op basis van eigen ervaringen van Lars & Dasja. Geen lange verhalen maar handige tips met een focus op praktische en concrete informatie. Zodat jij zelf een eigen reis kan maken.

Over duiken en leren duiken:

Interessante site over duiken en leren duiken. De site is een algemene website over duiken met informatie voor duikers en niet duikers (of die het willen leren). De site staat vol met eigen duikervaring (van Dirk), foto's, duikreizen met reisverslagen, duiktesten, duiklinks, enz. enz.

Bikerdreams:

De site van Paul en Kees waarop zij hun verwezenlijkte dromen vertellen. Ze beschrijven hier hun reizen door Amerika, Peru en India op de motor. Je kunt op de site de reisverslagen van dag tot dag mee beleven maar van elke reis is er ook een fotoalbum.

Reisimpressies

Reisimpressies:

Deze site bevat een selectie opvallende reisverslagen uit andere persoonlijke website's.
Maar vooral de belevenissen van een vast team reislustige amateurschrijvers en fotografen.

Solo

Huberg:

Op Huberg vindt u o.a. artikelen van reizen en vakanties en verder steden informatie met tekst en fotoís. Regelmatig worden er nieuwe artikelen geplaatst.

Veeronline

Veeronline:

Dit is een uitgebreide fotosite met meer dan 1.000 fotoís van vakantie's, rondreizen en stedentrips. Bekijk de vakantiefotoís en lees de reisverslagen als voorbereiding op je vakantie, als terugblik of als oriŽntatie voor een nieuwe reis.

Reisfreaks

Reisverhalen site van Freddy en Linda:

Wandelen en reizen zijn twee van de hobby's van Freddy en Linda. Via het web willen ze iedereen laten mee genieten van hun reisverslagen van rondreizen, korte trips in Europa en hun wandelingen. Je vindt er reisverslagen en foto's van hun (verre) reizen naar o.a. Peru, Nepal, India, Bolivia, Peru, IndonesiŽ, Myanmar, Vietnam en Cambodja.

De reissite van Ton en Ria:

Zij hebben inmiddels de nodige reizen achter de rug en hun reisverhalen en fotoalbums hebben ze hier achter gelaten. Ze hopen hierdoor informatie te kunnen geven over diverse bestemmingen aangevuld met honderden foto's van de landen die ze bezocht hebben.

Reizen in Beeld

Reizen in beeld:

Dit is een site waarop AndrŤs zijn (korte) reiservaringen en foto's delen met anderen. Dit kunnen stedentrips, rondreizen of dagtripjes zijn het is hem om het even.

Pagina's met verwijzingen naar reisverhalen:

Reisfotos

Reisfotos.info:

Omdat reisfoto's meer zeggen dan 1000 woorden! Hier vindt u fotomateriaal met toeristische of culturele waarde over diverse landen.

Reisverhalen.Go2

Reisverhalen.go2:

Startpunt voor reis rond de wereld via een de grote hoeveelheid aan reisverhalen op deze site.

Reisverhalen startpagina

De naam zegt eigenlijk al genoeg. Op de site een uitgebreide verzameling met reisverhalen.

Reisverhalen.pagina.nl

Van hieruit vind je geheid het reisverslag dat je zoekt.

Anders Reizen

Pagina met met een grote hoeveelheid reisverhalen.

Traveltales

De titel zegt eigenlijk alles, reisverslagen naar veel landen maar ook van wereldreizen.

Reisverslagen

Pagina met een verzameling reisverhalen gerubriceerd per werelddeel.

Wil je op de hoogte worden gebracht wanneer ik een nieuw reisverslag publiceer klik dan hier.