Reisverslagen
Wereldbol ItaliŽ
Wereldbol Zuid-Afrika 2016
Wereldbol IndonesiŽ 2014
Wereldbol Spanje
Wereldbol Kenia
Wereldbol Tanzania
Wereldbol Vietnam
Wereldbol Cambodja
Wereldbol Corsica
Wereldbol Marokko
Wereldbol Engeland
Wereldbol JordaniŽ
Wereldbol China
Wereldbol Cuba
Wereldbol Thailand
Wereldbol Laos
Wereldbol India
Wereldbol Nepal
Wereldbol Mexico
Wereldbol Guatemala
Wereldbol Peru
Wereldbol Sri Lanka
Wereldbol Egypte
Wereldbol IndonesiŽ 1999
Wereldbol Zweden
Wereldbol Noorwegen

Wij zijn gek op vakanties. In Nederland, Europa of nog verder weg, het maakt ons weinig uit. Nadat we eerst Europa voor een groot deel op diverse manieren (met de motor, auto, camper en vliegtuig) hebben†verkend zijn we een aantal jaren geleden de wijde wereld in getrokken. Op deze site vind je een (begin) van een overzicht van onze vakanties. Het blijven natuurlijk verslagen van reizen zoals wij die beleefd hebben en dan nog in het bijzonder zoals ik die beleefd heb. Er kan in de tussentijd wat zijn veranderd en het kan zelfs zo zijn dat iemand die met ons mee is geweest een heel andere beleving heeft. Maar ja, het zij zo. Omdat ik regelmatig wat nieuws publiceer kun je gerust vaker komen kijken maar je kunt je natuurlijk, via de link onder aan de pagina, opgeven voor de nieuwsbrief dan krijg je bericht wanneer ik weer een reisverslag af heb.

Het is, in eerste instantie, niet de bedoeling van de reisverslagen om je praktische informatie te geven, daar zijn voldoende andere sites voor. Maar je hebt bij de diverse landen wel verschillende mogelijkheden. Er staat altijd het reisverslag, een fotoalbum en een kaart van het land op, verder vaak ook een pagina met nuttige adressen of een informatiepagina over het betreffende land met allerlei wetenswaardigheden m.b.t. geografie, cultuur enz.

Hieronder staat een kaartje met daarop alle landen die we in de loop der jaren hebben bezocht. Als je op een land klikt kun je deze uitvergroten en als je er dan weer naast klikt ga je weer terug naar de originele grote. Via "Link" kom je bij de pagina met het reisverslag van het desbetreffende land.

 

Wil je op de hoogte worden gebracht wanneer ik een nieuw reisverslag publiceer klik dan hier.